Top of Sports - Nieuws
 -
 
Nieuws


 
12-6-2015 Afgelopen weekend verzorgde Top of Sports een Vip Tennisweekend-arrangement op een van de toplocaties, dit maal in Doorwerth.

Voor het eerst hebben we de Go-Pro training toegevoegd aan ons trainingsschema, dit zorgt voor unieke high-speed camera beelden en een blik "door de ogen van de speler".

Binnenkort zetten we een filmpje online.

Ook geïnteresseerd in een  Top of Sports tennisarrangement neem dan contact met op ons !

6-1-2015 Afgelopen weekend heeft Top of Sports het trainingskamp van Topklasser v.v. Hercules gefaciliteerd. In samenwerking met onze partner Golden Tulip hotel Doorwerth is ook dit evenement weer een succes geworden. De 50-koppige Hercules selectie uit de semi-prof klasse van het vaderlandsvoetbal genoot op deze locatie een professioneel trainingskamp. Op de KNVB grasmaster voetbalvelden kon ondanks de winterse weersomstandigheden een optimale voorbereiding op de 2e seizoenshelft plaatsvinden !

Top of Sports bedankt v.v. Hercules voor het vertrouwen en ziet uit naar een verdere samenwerking in de toekomst !

1-9-2013 Begin september het begin van het nazomerseizoen, bekijk snel de nazomeraanbiedingen voor de tennisweekenden op locatie Doorwerth !
 
 
 
12-6-2013 Afgelopen weekend organiseerde Top of Sports weer een succesvol tennisweekend. Echter was het de aftrap van een nieuw arrangement : Tennis Vip- weekenden. Twee zeer enthousiasten klanten trainden het hele weekend onder begeleiding van een personal trainer 3-4 uur per dag aan alle facetten van het tennisspel. Inclusief beeldanalyses en nog veel meer op top locatie Golden Tulip Doorwerth ****!
 
 
 
26-5-2013 Top of Sports is vandaag te gast geweest op Hier-o de nieuwe locatie van Cees van den Hout. Samen zijn de mogelijkheden voor tennisweekenden op deze nieuwe locatie doorgesproken. In het najaar van 2013 zullen de eerste tennisweekenden plaatsvinden op deze nieuwe toplocatie. Voor meer info over Hier-o kijk op http://www.sportparkhiero.com/  
 
 
 
 
 
13-11-2012 Top of Sports gaat samenwerken met Cees van den Hout, o.a. eigenaar van Topspincentre Zwijndrecht en een nieuwe, nog te restaureren locatie in Geertruidenberg. Met name deze laatstgenoemde locatie gaat een interessante rol spelen als toekomstige locatie van onze tennis weekend arrangementen! Binnenkort vind u dan ook onze prachtige reclameborden op eerder genoemde locaties ! Wij kijken uit naar de samenwerking, hieronder alvast een impressie van onze reclameborden, waar we van Top of Sports natuurlijk erg trots op zijn !
 
 
 
 
13-11-2012 Top of Sports is zeer succesvol actief op buitenschoolse sportopvang de Lange Keizer. Meer informatie hierover is te vinden in onze nieuwsbrief welke ongeveer 1 keer per maand per mail word gelanceerd ! ook op de hoogte blijven volg ons op twitter @topofsports
 
 
 
24-9-2012 Top of Sports is net terug van weer een succesvol Tennis & Wellness weekend, 2 groepen beleefden een heerlijk weekend in het heerlijke **** Golden Tulip hotel te Doorwerth. Daarbij kwamen ook nog eens dat we prachtig weer hebben gehad! kijk hier voor een kleine impressie !  
 
Geinteresseerd geraakt, vraag naar onze speciale najaarsacties!
Al vanaf € 209,- pp (obv 8 personen) in de maanden oktober en november!
 
Incl. 5-7 uur Tennisles/wedstrijdvormen, Video-analyse, 2 overnachtingen, Alle Wellnessfaciliteiten (zwembad, sauna, sportschool en zonnebank (€5,-toeslag) 2x uitgebreid ontbijtbuffet, 1x A la carte dineren in het hippe en stijlvolle restaurant en fietsverhuur met lunchpakket.
 
 contact ons nu en we maken voor uw gezelschap een aanbieding op maat!
 
 
 
17-9-2012 Afgelopen zondag 16 oktober heeft Top of Sports een tennisworkshop gedraaid in het racket en partycentrum te Maassluis. Is dit ook echt iets voor u of uw gezelschap? neem dan contact met ons op !
 
 
 
 
14-9-2012 Aankomende zondag organiseerd Top of Sports voor een select gezelschap een dubbelspelworkshop in tennishal RPC in maassluis. Ook geinteresseerd in een uitdagende tennisworkshop met uw eigen gezelschap. Informeer naar de mogelijkheden !
 
Fotos volgen zsm !
 
17-4-2012 alle informatie over de najaar tennisreis naar tunesië nu online !
 
 
 
 
 
Meer weten, klik hier !
 
 
 
 
 
Volg alle nieuws feiten van en over Top of Sportsvia ons twitteraccount.
Top of Sports Volgen op uw smartphone ? Voeg ons account toe @topofsports
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint