Top of Sports - Gezond en Fit op weg traject
Top of Sports  - Quality in every way of sport !
 
Gezond en Fit op weg !
 
 
Kinderen op een leuke manier kennis laten maken met de tennissport terwijl ze werken aan een gezonde levenstijl en de bewustwording daarvan ?!
 
Kies dan als basisschool voor het “ Gezond en Fit op weg”  programma van Top of Sports !
 
Doelgroep: basisschool groepen 3-8
 
Inhoud: Tennisworkshop gericht op de ontwikkeling van “de grondvormen van bewegen”. Daarnaast staan plezier en bewustwording van gezond eten centraal.
 
Top of Sports heeft als doel mensen en kinderen te stimuleren om een gezond en sportief levenspatroon aan te nemen. De basisschool is de ideale plaats om kinderen  van jongs af aan bewust te maken van het plezier dat je kunt beleven aan sporten en het belang van gezonde voeding.
 
Duur: 3 keer een klokuur.
Maximaal uitgestreken over een periode van 6 weken (eventueel ter vervanging van de reguliere gymles).                                                    
 
Maak gebruik van onze kennismakingsaanbieding :Kosten:  € 199,- per klas voor een 3-weekse workshop (uitbreiding van de workshop is mogelijk).                                       
 
Top of Sports gebruikt instant tennisvelden voor deze workshop. De workshop kan dus overal aangeboden worden! Al het benodigde materaal is inbegrepen!
 
Per extra klas 5% korting !
 
Reageer nu ! Want sporten en gezonde voeding bij kinderen is van groot maatschappelijke belang ! Niet voor niets trok Minister Edith Schippers vorig voorjaar nog eens €70 miljoen extra uit ten behoeven van sportontwikkeling!  
 
Geef kinderen als basischool deze unieke kans en neem ook deel aan het  “gezond en fit op weg programma” van Top of Sports!!
 
Bent u geinteresseerd of wilt u meer informatie?
 
Neem dan contact op ! Binnen 2 dagen reageren wij met een antwoord op maat !
 
Top of Sports
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint